Hoe ondersteunt BZB haar leden?

 

Spreekbuis

BZB neemt het op voor de zelfstandige financiële tussenpersoon en wel op twee manieren. Enerzijds geven we u een collectieve stem. Dit is belangrijk. En nog belangrijker is het om deze te laten gelden op verschillende niveaus bij diverse instanties. BZB verdedigt uw belangen zowel binnen en buiten de sector als in de politiek. Zo lobbyen wij niet alleen bij de banken, verzekeringsmaatschappijen en sectororganisaties, maar ook bij de toezichthoudende organen en de kabinetten van de bevoegde ministers.

Steun en toeverlaat 

BZB behartigt ook de individuele belangen van haar leden. Hebt u een vraag over uw beroepsactiviteit als zelfstandig financieel tussenpersoon of bent u in een conflict verwikkeld met uw principaal? Dan kan u steeds bij het secretariaat terecht voor informatie en juridisch advies. Daarnaast kan u ook drie keer per maand een beroep doen op het professionele advies van gerenommeerde en gespecialiseerde advocaten. 

Informatiebron

Als BZB-lid wordt u via diverse kanalen op de hoogte gehouden van de nieuwste ontwikkelingen in de financiële sector en de activiteiten van BZB: deze website, ons driemaandelijkse magazine Momentum, roadshows, het jaarlijkse BZB-congres en een groot aanbod aan opleidingen rond actuele thema’s. Bovendien geniet u als BZB-lid een aanzienlijke korting op het opleidingsaanbod van externe partners.


Snel terugverdiende investering

Als BZB-lid geniet u ook tal van andere financiële voordelen. Zo bieden wij u de mogelijkheid om een beroepsaansprakelijkheids- en een rechtsbijstandsverzekering af te sluiten via onze groepspolis aan uiterst voordelige tarieven. Verder geniet u ook korting op een brede waaier aan producten en diensten.

Lid worden

Ledenvoordelen

Jaarverslag